18 January 2012

Kisah 14 December & Malam Tahun Baru


Assalamualaikum wbh...

Lamanya KeliGarfield tak update blog ni...huhuhu! InsyaAllah lepas ini KeliGarfield cuba luangkan masa update dari semasa ke semasa...(chewahh ade ke yang nak baca?hahaha)...menulis ni adalah satu hobi...kalau kita xdapat luah melalui kata-kata kita luahkan melalui tulisan pulak kan?hehehe. Ok lah, KeliGarfield nak story-mory tentang kisah 14 December & Malam Tahun Baru yang dilalui KeliGarfield...

Actually 14 December ni tarikh birthday mr KeliGarfield... Jadi nak celebrate la kononnya...mmm niat asalnya nak suprise mr mr KeliGarfield...datang kolej after kerja n SUPRISE!!! Tapi last minute tukar plan, bagi tau nak jumpe sebab ada something nak bincang...konon2nya takut mr KeliGarfield tidur awal...last2 dalam pukul 11.45 mr KeliGarfield call inform yang mr KeliGarfield dah ada di Petronas Cyberjaya...alasannya nak jumpa sekejap...apalagi, ms KeliGarfield pun da gelabah sebab da plan nak suprise ms KeliGarfield...mmm nak buat camne ni ye???
Finally ms KeliGarfield tukar plan sorok kek kat sit kereta and ajak lepak kat kedai makan and nanti boleh lah suprise mr KeliGarfield kat kedai tu kan...hehehe! Lepas je mr KeliGarfield park motorbike dekat depan rumah then we celebrate di kedai makan berhampiran Bandar Nusaputra, Puchong...

Allah selamatkan kamu...
Allah selamatkan kamu...
Allah selamatkan Muhammad Asraf a.k.a mr KeliGarfield...
Allah selamatkan kamu...



Menjelang tahun baru 2012 yang lepas, mr KeliGarfield, ms KeliGarfield, Jiehah (ms KeliGarfield's sis) & Nana (ms KeliGarfield's cousin) pergi ke ICT Shah Alam... Asalnya niat ms KeliGarfield nak pergi ICT untuk ambil gambar sahaja bagi memenuhi impian Jiehah & Nana...Tapi bila sampai je di ICT kami berempat sangat terperanjat kerana ramai sangat orang  di sana...Rupa2 nya ada sambutan tahun baru di sini, huhuhu...Sungguh x alert langsung dengan keadaan sekeliling...hahaha!So kami pun mencari-cari parking...sangat jauh tapi amat berbaloi kerana boleh exercise...hehehe!Alhamdulillah ms KeliGarfield happy bila tengok senyuman kegembiraan di wajah adik dan sepupu ms KeliGarfield...itu tandanya diorang puas lah tu...Maklumlah da lepas beban SPM diorang...hehehe!  mr KeliGarfield & ms KeliGarfield pun enjoy walau agak penat sedikit...Maklumlah dua2 sakit kaki...hahaha! So, ms KeliGarfield pun kongsilah beberapa keping gambar yang sempat kami snap kat sana...Readers pon xpernah tengok wajah2 ms KeliGarfield kan? Hahaha! Jeng...Jeng...Check it out!







1 comment:

  1. http://keligarfield.duniafaris.com tak nak guna? :-)

    ReplyDelete